ONS SPONSOREN

Draagt U ons orkest een warm hart toe, dan zijn wij natuurlijk erg blij als u donateur of sponsor wilt worden. Zo kunnen we vernieuwende muziek blijven spelen, maar ook nieuwe leden een instrument in bruikleen geven wanneer zij bij ons orkest willen spelen. 

Wat is er mogelijk?

  • Wordt donateur – Met een bijdrage van minimaal 15 euro per jaar steunt u de vereniging al. Dit zal gaan via een incasso tot dat u aangeeft er mee te willen stoppen. Wilt u jaarlijks een grotere bijdrage leveren? Geef dan bij het aanmelden aan welk bedrag u jaarlijks zou willen doneren.
  • Geef een donatie – Zit u liever niet vast aan een jaarlijkse kostenpost? Dan is het ook mogelijk om eenmalig een bedrag te doneren. Dit kan vanaf 25 euro.
  • Doneer een muziekstuk – Doneert u liever iets dat direct een fysiek resultaat oplevert? Dan is het doneren van een muziekstuk de perfecte optie. In overleg met u bepalen we welk stuk dit wordt, zodat we beide iets hebben aan de donatie. De kosten van een muziekstuk lopen ver uit een. Daarom is de keuze van stukken die wij met uw donatie kunnen aanschaffen afhankelijk van het bedrag dat u voor ogen heeft.
  • Overige donaties – Doneert u liever spullen of diensten die wij goed zouden kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld een concert of een evenement als het weekendje weg? Neen dan contact met ons op en dan bespreken we graag de mogelijkheden.
  • Wil je ons gratis sponsoren? Dit kan via Sponsorkliks.

Waar kan ik aangeven dat ik donateur / sponsor wil worden

Indien u ons wilt steunen stellen wij dat zeer op prijs. Om u bij ons aan te melden als sponsor / donateur kan u een mail sturen naar onze secretaris. Geef bij het aanmelden aan voor welke optie u kiest. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen om alles af te ronden.

Wat krijgt u er voor terug?

  • Indien u als bedrijf ons sponsort geven wij de mogelijkheid dat uw logo op onze website wordt geplaatst op deze pagina en onderaan de homepage. Uw logo blijft dan gedurende één jaar staan na uw donatie/sponsoring.
  • Indien u ons sponsort als individu geven wij de mogelijkheid om met uw naam op onze website te komen, dit hoeft natuurlijk niet als u ons liever anoniem sponsort. Als u er voor kiest uw naam op de website te laten vernoemen, blijft uw naam één jaar staan na uw laatste donatie.
  • Wilt u meer naamsbekendheid generen met uw donatie? In overleg is het een en ander mogelijk met betrekking tot reclame op onze sociale media. Denk aan naamsvermelding etcetera. 
  • Voor onze vaste donateurs hebben wij een korting van 20% bij de kaartverkoop, met een maximum van 10 kaartjes per concert. Uiteraard kunnen ook meerdere kaartjes besteld worden, maar enkel op de eerste 10 kaartjes wordt korting gegeven.
  • Elke donateur wordt ingeschreven voor onze nieuwsbrief, zodat u op de hoogte kan blijven van de activiteiten binnen de vereniging. Heet u hier geen interesse in? Geen probleem, u kunt zich eenvoudig voor deze nieuwsbrief afmelden.

 Ons adres:
    Lagendijk 34, 1541 KA Koog aan de Zaan

 Repetitiedag:
    Vrijdag om 19:30 uur

Volg ons: