Harmonie NUEVO bestaat uit ongeveer 40 leden in de leeftijd van 10 tot 30 jaar, aangevuld met wat oudere leden. Bij ons speelt iedereen samen in één groot orkest, van beginnende tot ervaren muzikanten. 

Ons repertoire is eigentijds en gevarieerd, diverse muziekstijlen komen aan bod, niets staat ons in de weg. De muzikale leiding is in handen van dirigente Betty Bakker.

NUEVO is meer dan alleen samen muziek maken. Zo organiseren we filmavonden, PubQuizzen, en als afsluiting van het seizoen gaan we samen een weekendje op pad. 

Bespeel je een instrument, wil je samen muziek maken en klinkt NUEVO als iets voor jou? Kom gerust eens kijken of meespelen op een van onze repetities op vrijdag vanaf 19:30 uur in De Vermaning aan de Lagendijk 34 in Koog aan de Zaan. 

Wilt u meer over ons weten? Kijk dan gerust even verder op onze website of bezoek onze sociale media. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

AGENDA

2 februari 2024Algemene Leden Vergadering (vanaf 20.45 uur)
13 april 2024Filmconcert in de Noorderkerk te Zaandam

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws binnen NUEVO. Maar ziet u ook graag dingen langs komen over concerten en activiteiten die op het programma staan? Dan is de onze nieuwsbrief perfect geschikt voor u! U kan zich aanmelden:

Klik hier

Wilt u zich op een later moment uitschrijven, dan kan dat zeer eenvoudig onderaan de nieuwsbrief

 Ons adres:
    Lagendijk 34, 1541 KA Koog aan de Zaan

 Repetitiedag:
    Vrijdag om 19:30 uur

Volg ons: