Musiceren bij NUEVO betekent; spelen van te gekke muziek.

NUEVO biedt dan ook een breed scala aan muziek stijlen: pop, jazz, klassiek, latin, originele blaasmuziek, het komt allemaal aan bod.

Onze programmering stellen we zodanig samen zodat er voor ieder wat wils is, en waarmee we concerten of evenementen kunnen voorzien van een volwaardig programma.

Onderstaand vindt je enkele voorbeelden van ons repertoire

Originele blaasmuziek

A Klezmer Karnival, Saxophone Concertino, Jubilee Overture, Concerto D'Amore, Cry of the Celts, Athletic Festival March, Lord Tullamore,

Film/ musical muziek

Sound of Music, Mary Poppins, Les Miserables, The Wizz, Soldaat van Oranje

Latin muziek

At the Mambo Inn,Tequila, Children of Sanchez, Brazilian Samba

Jazz

Birdland, Pennsylvania 6-50000, Streetlife, Bad Bad Leroy Brown.

Pop muziek

Blood, Sweat and Tears, Queen, Michael Jackson, Michael Buble, Robby Williams,

Nederlandstalig

Vlieg met me mee naar de Regenboog, Malle babbe, Heb je even voor mij, 't Dondert en 't Bliksemt, Marco Borsato, Maak me gek, You Never Walk Alone,

Kerst classics

A Christmas suite, Happy Christmas (War is Over), Drivin'Home For Christmas, The Most Wonderful Time of the Year, Feliz Navidad, All I want for Christmas is You, Wonderful Christmas Time, Rudolf, The Red-nosed Reindeer, Stop The Cavalry.