Lid worden en contributie

Lijkt het je leuk om te musiceren bij NUEVO, kom gerust eens langs op een repetitie of één van onze concerten.

Je bent elke vrijdagavond vanaf 19.30 uur van harte welkom. We repeteren tot 21.30 uur in de "Vermaning", Lagendijk 34, Koog aan de Zaan.

Bespeel je al een instrument?

Neem je instrument mee en kom er gezellig tussen zitten, doe gerust een keertje mee.

Er komen geregeld nieuwe leden bij, dus je bent nooit de enige die de muziek nog niet zo goed kent. En anders is er altijd een orkestlid met meer ervaring bereid om je te helpen.

Houd ook de datum van onze NUEVO Family and Friends avond (zie 'Concert Agenda') in de gaten, deze is speciaal bedoeld om een keer te kijken en eventueel mee te doen. Zo kom je erachter of spelen in een orkest ook iets voor jou is.

De contributie per maand is :

• € 17,00 voor werkende leden

• € 12,75 voor niet werkende leden en jeugdleden

• € 8,55 voor een derde lid uit één gezin

Als je lid wordt van NUEVO is het vaak mogelijk om een instrument van ons in bruikleen te krijgen, indien dat bij ons beschikbaar is. Wil je hier meer over weten neem dan contact op met onze secretaris.

Marije de Ridder of Yvette Werner:
Marije: 0614845453