NUEVO is opgericht als jeugdharmonie NUEVO in oktober 2000. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig harmonie-orkest met een gezonde mix van jong en oud. Vandaar dat we sinds 2007 verder zijn gegaan onder de naam Harmonie NUEVO.  

Vanaf de oprichting staat ons orkest onder de bezielende leiding van dirigente Betty Bakker. Met veel enthousiasme en geduld weet zij ons te inspireren, motiveren en uit te dagen tijdens het musiceren.

Het repertoire van NUEVO bevat een breed scala aan muziek stijlen. Vaak werken we tijdens onze concerten met een bepaald (muziek)thema en stellen we de programmering zo samen dat er voor iedereen genoeg plezier en uitdaging is. 

NUEVO is een uniek orkest. Anders dan bij veel andere muziekverenigingen hebben wij geen apart opleidingsorkest; iedereen is gelijk welkom in het ‘grote’ orkest. Als je het spelen nog wat moeilijk vind zijn er altijd genoeg andere muzikanten in ons orkest die je willen helpen. 

Samen vormen we met de leden van het orkest een hechte groep. We zien dan ook dat oud-leden vaak weer terug komen omdat ze de gezelligheid en het musiceren missen. Hiermee vormen we een warm bad voor ieder (oud/toekomstig) lid. 

Naast muziek maken is er bij NUEVO ook ruimte genoeg voor gezelligheid. Ieder jaar worden diverse activiteiten georganiseerd door onze activiteitencommissie “NUEVO Events”. Het absolute hoogtepunt is het jaarlijkse weekendje weg, inclusief sportieve spelletjes, spooktocht, BBQ, lekke tenten en ochtendgymnastiek voor de liefhebbers. 

Bij NUEVO zijn nieuwe leden altijd welkom! Daarvoor organiseren we jaarlijks een NUEVO Family and Friends avond waarop iedereen welkom is om samen met ons een avondje muziek te maken. Kun je echter niet wachten tot deze avond? Kom dan gerust langs bij een van onze repetities om te kijken of het je bevalt!

Carousel over ons 1
Carousel over ons 2
Carousel over ons 3
Carousel over ons 4
Carousel over ons 5
Carousel over ons 6
Carousel over ons 7
Carousel Over ons 8

 Ons adres:
    Lagendijk 34, 1541 KA Koog aan de Zaan

 Repetitiedag:
    Vrijdag om 19:30 uur

Volg ons: